Blom Waterontharders

Voordelen

Pages-9-attachment1_Voordelen-waterontkalker2.jpg Pages-9-attachment2_Voordelen-waterontkalker.jpg

De voordelen van een NorthStar Waterontharder

Omdat Blom Waterontharders en veel van onze klanten erg tevreden zijn over de NorthStar waterontharders, hebben wij gemakshalve alle voordelen voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u zelf lezen waarom een waterontharder u van diverse problemen af kan helpen en wat de meerwaarde kan zijn binnen uw huishouden. 
  • De NorthStar waterontharder heeft een levensduur van 30 jaar. Daarbij krijgt u van ons een garantie van 15 jaar. U loopt dus geen enkel risico.
  • Dé waterontharder met de laagste verbruikskosten. Dit is zeker in uw voordeel, want u merkt dat u minder gaat betalen voor energiekosten omdat zacht water het rendement van diverse  gebruiksapparaten verhoogd.
  • Bestaande kalkaanslag in uw leidingen zal met het gebruik van de waterontharder verdwijnen, waardoor uw apparaten langer mee zullen gaan. Zeg maar dag tegen de reparateur!
  • Een langere levensduur van uw combiketel en huishoudelijke apparaten, zoals uw wasmachine, droogtrommel, koffiezetapparaat, waterkoker etc.
  • De kranen in de keuken en de douchekop in de  badkamer blijven kalkvrij, dus geen lelijke kalkaanslag meer op en rond uw kranen. Dat scheelt weer poetsen met bijtende kalkmiddelen of het in de week leggen van onderdelen in azijn.
  • Het glaswerk, servies en bestek is nog nooit zo stralend uit uw vaatwasser gekomen als met een waterontharder van NorthStar. Nodig uw vrienden dus maar uit voor een gezellig avondje en de vaatwasser maakt alles glanzend schoon! 
  • Kosten besparen op huishoudmiddelen, want zout, glansspoelmiddel, ontkalkmiddeltjes, schuurmiddelen, wasverzachters etc. heeft u straks niet meer nodig. 
  • Uw huishoudelijk textiel wordt zachter en gaat ook nog eens langer mee, want onthard water laat uw kostbare kledingstukken, handdoeken en beddengoed veel minder snel slijten. 
  • En last but not least: uw huid houdt van zacht water en voelt veel minder droog aan na het douchen of baden. Dat trekkerige droge gevoel is met onthard water verdwenen. 

"Ook overtuigd van het belang van zacht water met een waterontharder?"

Kijk hier bij de NorthStar Water ontharder van Blom Waterontharders.