Blom Waterontharders

Waterontharders

Pages-14-attachment1_Waterontharders.jpg Pages-14-attachment2_Waterontharders-Friesland.jpg
Blom Waterontharders in Leeuwarden heeft zich gespecialiseerd in het adviseren over en het installeren van de NorthStar waterontharder. Wij richten ons hiermee op het werkgebied Friesland. Een waterontharder is eigenlijk een must voor elk huishouden en de reden waarom lichten wij hier graag toe.

 

Wat doet een waterontharder?

Een waterontharder maakt van hard water weer zacht water. Vooral kalkaanslag kan hardnekkige schade toebrengen aan uw huishoudelijke apparaten. Kent u de reclamefilmpjes op tv van de monteur die een wasmachine komt repareren, waarbij het verwarmingselement totaal verkalkt is? Uw wasmachine gaat daardoor veel minder lang mee en dit is nog maar één van de problemen van hard water. Een waterontharder filtert de kalk uit hard water, waardoor kalkaanslag geen kans meer krijgt om zich vast te zetten aan diverse onderdelen van uw huishoudelijk apparatuur.

 

De nadelen van hard water in uw huishouden

  • Beschadigt uw huishoudelijke apparatuur
  • Apparaten gaan veel minder lang mee dan met zacht water
  • Overal lelijke kalkaanslag in uw keuken, bijkeuken en badkamer
  • Een droge, schrale huid na het douchen en baden
  • Doffe vaat uit de vaatwasmachine  

Dus ik heb een waterontharder nodig?

Om van al die vervelende kalkaanslag af te zijn en dure reparatiekosten te voorkomen, bevelen wij ten zeerste de NorthStar waterontharder aan. Met deze waterontharder bent u altijd verzekerd van kalkvrij water in uw woning. Reeds bestaande kalkaanslag zal verdwijnen en bovendien heeft u dan ook nog eens 100% bacterievrij drinkwater!

 De NorthStar waterontharders die Blom levert zijn twee van de beste waterontkalkers die het water ontkalken en uw woning voorzien van zacht water.

 

Meer weten over waterontharders?

Wilt u meer informatie over waterontharders geven wij u natuurlijk het beste advies en beantwoorden vrijblijvend uw vragen.  Vraag gelijk meer informatie aan en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Aanvragen

 

“Met een waterontharder gelijk verlost van alle kalkaanslag in huis”