Blom Waterontharders

Water ontharden

Pages-12-attachment1_Water-ontharden.jpg Pages-12-attachment2_Water-ontharden2.jpg

Water ontharden is de laatste tijd belangrijker geworden, vooral om huishoudelijke apparaten in uw woning te beschermen tegen schadelijke kalkaanslag. Als specialist in waterontharders in de regio Friesland, geef ik graag de juiste informatie en beantwoord uw vragen op het gebied van water ontharden, waterhardheid


Water ontharden: hoe gaat dat in zijn werk?

Natuurlijk zijn er middeltjes te koop die beloven kalkaanslag te verminderen en reeds bestaande kalkaanslag te verwijderen. Echter in de praktijk is dit niet voldoende en komt het probleem telkens weer terug.  De enige definitieve manier om water te ontharden is een degelijke waterontharder, zoals die van de NorthStar waterontharder die Blom Waterontharders levert.  Door de vernuftige techniek onttrekt  de waterontharder calcium en magnesiumionen uit het leidingwater en regenereert deze met een speciale zoutoplossing. Dit maakt van hard water zacht water.

 

Altijd zuiver drinkwater

Iedereen weet dat wij veel water moeten drinken om ons lichaam gezond, slank en fit te houden. Sommige mensen vinden kraanwater niet lekker. Zacht water kunt u proeven, waarbij water ontharden dus ook nog eens een groot voordeel levert op het consumeren van zuiver drinkwater.  De NorthStar waterontharder is niet alleen een goede waterontkalker, maar zorgt er ook voor dat u altijd 100% bacterievrij en zacht drinkwater heeft!


Water ontharden voor meer levenscomfort

Omdat iedereen tegenwoordig zo lang mogelijk gezond oud wil worden met een hoog comfortniveau, is water ontkalken ook belangrijk om hier een bijdrage aan te leveren.  Zeker bij de ouder wordende huid merkt u na het douchen of baden snel dat uw huid droog en trekkerig aanvoelt.  Dat kan vanaf nu voorkomen worden door zacht water door uw huis te laten stromen met een waterontharder van Blom waterontharders!

 

Meer weten over de voordelen van waterontharders?

Wilt u graag eens in een persoonlijk gesprek de voordelen van een waterontharder met uw installateur in Friesland bespreken? Doe vrijblijvend een aanvraag en dan neem ik contact met u op en beantwoord al uw vragen.

 

Aanvragen

 

“ Verhoog ook uw levenscomfort met zacht water in uw woning”