Blom Waterontharders

Over mij

Pages-11-attachment1_Blom-waterontharders2.jpg

Over Blom Waterontharders

Als cv monteur heb ik jaren geleden al kennis gemaakt met de waterontharder. Kalkaanslag komt voor in vrijwel alle huishoudelijke apparaten met de nodige problemen van dien. Ongetwijfeld ziet u ook de kalkaanslag in o.a. uw waterkoker, koffiezetapparaat, bij uw kranen en in de badkamer. Door de jaren heen heb ik beroepshalve diverse onderdelen aan CV ketels, geisers, boilers moeten vervangen vanwege vervelende kalkaanslag. Ook wasmachines leven een stuk minder lang door de waterhardheid en kalkafzetting in de verwarmingselementen. Vervangen is dan vaak de enige oplossing en dat kost u weer geld. 


Waterhardheid verminderen

Gelukkig kwam ik in aanraking met de NorthStar Waterontharder die water kan ontkalken en schoon filteren, waardoor mijn woning nu wordt gevoed met zacht water. Wat een verademing! Mede door de positieve ervaringen van diverse gebruikers om mij heen, ben ik steeds enthousiaster geworden om de voordelen van een waterontharder ook met anderen te delen.

Mijn persoonlijke ervaring met de NorthStar Waterontharder

Alle positieve verhalen over waterontharders blijken echt te kloppen. Al direct na het plaatsen van de waterontharder, kon ik merken dat bij het handen wassen het zeep veel beter schuimt en lekker zacht is aan je handen. Ook de was komt voelbaar zachter uit de wasmachine en de droger wordt ook minder gebruikt. De badkamer, keuken en kranen zijn kalkvrij en nergens zien wij meer opgedroogde kalksporen. Een droogbeurt van de hele douche of badkamer na het baden of douchen is gelukkig niet meer nodig.

 

Omdat ik graag meer mensen willen laten delen in mijn kalkvrije geluk, heb ik Blom Waterontharders opgericht en ben begonnen met de verkoop van waterontharders in de regio Leeuwarden en Friesland.

 

Waarom kiezen voor Blom? 

  • Persoonlijke benadering en contact
  • Hoge service en 15 lang garantie op de NorthStar waterontharder
  • De betere waterontharder voor regio Friesland
  • Snelle levering en volledig installatie bij u thuis op afspraak
  • Alles in één prijs zonder extra kosten